Stary Folwark

Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Sery twarde Sery miękkie  

Na Zielonej Łące

Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Sery dojrzewające Sery świeże Dostępność produktów i usług: sprzedaż tradycyjna (w miejscu siedziby), kontakt telefoniczny, kontakt osobisty. Opis działalności: Członek Stowarzyszenia Serowarów Farmerskich i […]

Gospodarstwo Rolne Cecylia Doktór

Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Sery podpuszczkowe: śmietankowe z ziołami wędzone Sery twarogowe Ricotta Maślanka Jogurty Śmietana Masło Serwatka Sernik z rodzynkami Dostępność produktów i usług: sprzedaż z możliwością […]

Przetwórstwo Domowe Elżbieta Bury

Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Kiszonki Weki: warzywne owocowe mięsne Wyroby piekarnicze Ziołowe: intrakty maceraty octy Wyrób produktów na indywidualne zamówienia zainteresowanych klientów

Agroturystyka Buchmila

Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Usługi noclegowe oraz żywieniowe w agroturystyce Tusze z kurczaków ekologicznych Sery

Rosmarino.pl Andrea Procopio

Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Sezonowane mięsa (m. in. karczek wieprzowy, polędwica wieprzowa) Regionalne podpłomyki Chleby Przetwory z karmelizowanej cebuli Musztarda z pigwy Pesto pietruszkowe Kiszone pomidory Kiszone szparagi […]

Fundacja Pałac Bojadła

Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Serwowanie domowych posiłków Kuchni Pałacu Bojadła: domowe dania obiadowe, ręcznie wyrabiany makaron, pierogi, ciepłe i zimne przekąski, wypieki domowe, możliwość zwiedzania barokowego założenia pałacowo-parkowego, […]

Gospodarstwo Agroturystyczne GOŚCINNOŚĆ

Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Sery kozie: twarde, miękkie, twarogi, Pierogi: z serem, z mięsem, ruskie, Kiełbasa z capka, Agroturystyka. Dostępność produktów i usług: sprzedaż tradycyjna (w miejscu siedziby), […]

Dom Mody Kulinarnej

Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Mięsa sezonowane Wędliny dojrzewające Sery podpuszczkowe świeże (krowie i kozie) Sery podpuszczkowe dojrzewające (krowie i kozie) Sery dojrzewające w osadzie winnym (krowie i kozie)