KGW Podmokle Małe
Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Potrawy regionalne z województwa Lubuskiego Obsługujemy wydarzenia okolicznościowe, przygotowujemy potrawy regionalne, przygotowujemy potrawy do degustacji
Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Potrawy regionalne z województwa Lubuskiego Obsługujemy wydarzenia okolicznościowe, przygotowujemy potrawy regionalne, przygotowujemy potrawy do degustacji
Rodzaje wytwarzanych produktów: Wędliny Wyroby mięsne Wędzonki Wędliny podrobowe Pasztety Dostępność produktów i usług: sprzedaż tradycyjna (w miejscu siedziby), sprzedaż z możliwością dostawy, sprzedaż w wybranych sklepach – lista poniżej, […]
Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Sezonowane mięsa (m. in. karczek wieprzowy, polędwica wieprzowa) Regionalne podpłomyki Chleby Przetwory z karmelizowanej cebuli Musztarda z pigwy Pesto pietruszkowe Kiszone pomidory Kiszone szparagi […]
Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Sery kozie: twarde, miękkie, twarogi, Pierogi: z serem, z mięsem, ruskie, Kiełbasa z capka, Agroturystyka. Dostępność produktów i usług: sprzedaż tradycyjna (w miejscu siedziby), […]
Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Noclegi, restauracja z lokalnym winem z lubuskiej winnicy, catering, konfitura z owoców leśnych, konfitura z mirabelek, pikle z ogórków z chili i czosnkiem, kosmetyki […]
Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Grochówka, fasolka po bretońsku, bigos, bigos wegański, zupa gulaszowa, catering imprez pracowniczych/okolicznościowych. Dostępność produktów i usług: sprzedaż bezpośrednia, sprzedaż na targach – targi rolnicze […]
Rodzaje wytwarzanych produktów: Ekologiczne syropy z: mniszka lekarskiego, pokrzywy, sosny, kwiatów czarnego bzu, owoców czarnego bzu, nawłoci, leszczyny, sosny, sól ziołowa, ocet jabłkowy, krem z mniszka na bazie wosku pszczelego. […]
Rodzaje wytwarzanych produktów: Wszelkiego rodzaju warzywa i owce konserwowe: marynowane, kiszone.
Rodzaje wytwarzanych produktów i świadczonych usług: Udziec wieprzowy z pieca chlebowego, gastronomia.
Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Mięsa sezonowane Wędliny dojrzewające Sery podpuszczkowe świeże (krowie i kozie) Sery podpuszczkowe dojrzewające (krowie i kozie) Sery dojrzewające w osadzie winnym (krowie i kozie)