Rodzaje wytwarzanych produktów:
- Chleb z własnego zboża
- Chleby okolicznościowe
- Babka na zakwasie z kaszą jaglaną i jabłkiem landsberskim
- Olej naturalny z własnych upraw, tłoczony na zimno
Dostępność produktów i usług:
- sprzedaż tradycyjna (w miejscu siedziby),
- kontakt osobisty,
- kontakt telefoniczny.
- kontakt przez Facebook,
- kontakt przez Instagram.
Opis działalności:
Uprawa zbóż z których następnie przygotowujemy nasze wyroby, takie jak:
- Chleb na zakwasie , artystyczny, wytwarzany metodą wolnej i chłodnej fermentacji (3 dni)
- Babka na zakwasie z kaszą jaglaną i jabłkiem landsberskim, długo fermentująca w temperaturze 3 stopni
- Chleby okolicznościowe: śluby, komunie, dożynki, itd.
- Olej naturalny, tłoczony na zimno
Przekazywanie wiedzy młodym ludziom o tradycji i zdrowym jedzeniu. Promowanie zdrowej oraz zapomnianej tradycyjnej żywności, a także aktywna współpraca edukacyjna z okolicznymi szkołami.