Rarytas Lubuski w kuchni – Rarytas w sadzie – przepisy na dania z wykorzystaniem owoców, warzyw, kaczki oraz ryby

11 sierpnia 2021 roku w Pałacu w Solnikach odbył się pokaz kulinarny, przygotowywany w ramach spotkania ,,Rarytas w Sadzie” w ramach cyklu kulinarnego ,,Rarytas Lubuski w kuchni”

Szef kuchni Paweł Salamon przygotował pokaz kulinarny, w którym zaprezentował dania wykonane na bazie owoców, warzyw, kaczki oraz ryb.

W spotkaniu uczestniczyli przedstawiciele Zarządu Województwa Lubuskiego Pani Marszałek Elżbieta Anna Polak oraz Pan Wicemarszałek Łukasz Porycki; przedstawiciele samorządu oraz Członkowie Rady Programowej z osobami towarzyszącymi.

Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z przepisami przygotowywanych podczas spotkania dań.

#wspieramlubuskichproducentow