Zapraszamy na ostatni film stworzony w ramach cyklu ,,Rarytas Lubuski w kuchni”!
Materiał zrealizowany został podczas pokazu kulinarnego ,,Rarytas Lubuski w kuchni – Spotkanie z gęsiną” 10 listopada 2021 roku w Gospodarstwie Dereniówka”.
Przygotowane zostały wówczas dania z produktów regionalnych autorstwa Szefa Kuchni Folwark Folińscy Dawid Szkudlarek Chef.
Zaproszeni goście podczas wydarzenia mieli możliwość skosztowania combra z sarny w otulinie z leśnych grzybów, kremu z dyni, gęsi z warzywami oraz faworków z kremem pietruszkowym.
Więcej jak wyglądał ,,Rarytas Lubuski w kuchni” w Gospodarstwie Dereniówka” dowiecie się z filmu!
https://youtu.be/24Pz9CYkivI
Materiał zrealizowany przez: FOTOLOTY
Wspierajmy Lubuskich Producentów.#wspieramlubuskichproducentow#kupujelokalnie