Zapraszamy serdecznie do obejrzenia wywiadu, przeprowadzonego podczas spotkania kulinarnego ,,Rarytas Lubuski w kuchni – spotkanie z gęsiną” w Gospodarstwie Agroturystycznym Dereniówka w Lubiechni Wielkiej.
Podczas spotkania przeprowadzony został wywiad przez Dyrektora Lubuskiego Centrum Produktu Regionalnego Jacka Urbańskiego z Panem Dawidem Szkudlarkiem, szefem kuchni Folwarku Folińscy. W wywiadzie TOP CHEF przedstawił walory dobrych, świeżych i zdrowych produktów, dzięki którym nasze dania nabiorą nowego wyrazu.
Wywiad z Panem Dawidem : https://youtu.be/jWMgI6TSpvE
Materiał zrealizowany przez FOTOLOTY
Wywiad przeprowadził Dyrektor Lubuskie Centrum Produktu Regionalnego Jacek Urbański
Wywiad przeprowadzony podczas spotkania ,,Rarytas Lubuski w kuchni – Spotkanie z gęsiną” w Gospodarstwie Rolno-Agroturystycznym Dereniówka