


12-13 marca w Żabi Dwór Hotel & Spa odbyła się konferencja ,,Zasmakuj w Lubuskiem”, której celem jest promocja nowych szlaków kulinarnych.
Projekt realizowany jest w ramach projektu BASCIL Fundacja Natura Polska
Podczas konferencji zaproszeni goście mieli możliwość :




Ważnym punktem konferencji były również wyjazdy do lubuskich producentów, dzięki którym była możliwość bliższego poznania szlaków.
Jesteśmy dumni z naszych producentów, ponieważ godnie reprezentują nasze województwo, umożliwiając spędzenie wspaniałych chwil w Lubuskiem!
Dziękujemy za te wspaniale 2 dni: Dereniówka”, Progusta Rzemieślnicza Palarnia Kawy, Sad Solniki, Słoneczny sad – soki 100% z Solnik, Gościniec u Deców, Winnica Kinga, Malinówka, Fundacja Tłocznia, Pałac w Brzeźnicy, Salcum-Fixum, ANTERS Piekarnia-Cukiernia, Winnica Pod Winną Górą, Kaktusiarnia Żagań – Zdzisław Kondratowicz, NaszeWolneŻycie, Pasieka Przylaski, Muzeum Jeńców

Źródło zdjęć: Dereniówka, Gościniec u Deców