Przedstawiamy Wam film zrealizowany 09.11.2023r. podczas drugiego w tym roku “Rarytasu Lubuskiego w kuchni” w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Technicznych w Żarach ZSOiT Żary organizowanego przez Lubuskie Centrum Produktu Regionalnego we współpracy z Polski Związek Łowiecki Zarząd Okręgowy w Zielonej Górze
Zapraszamy do obejrzenia materiału – FILM
Uczniowie Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Technicznych w Żarach pod czujnym okiem Szefowej Kuchni Restauracji Hotel Nadodrzański Dwór, finalistki siódmej edycji (2022 rok) kulinarnego show Hell’s Kitchen – Anna Anklewicz Hell’s Kitchen Piekielna Kuchnia przygotowywali dania na bazie dziczyzny:
✅ Tatar z jelenia,
✅ Burger z jelenia,
✅ Pszenne kluski z jesiennymi warzywami i polędwicą z jelenia.
Jak Wyszło zobaczcie sami:
Film zrealizowany przez RED Film Production