Skip to content
Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Projekt BASCIL

Jesteś tutaj: Start / Projekt BASCIL

Projekt Bascil

Lubuskie Centrum Produktu Regionalnego w Zielonej Górze, w imieniu Fundacji Natura Polska, serdecznie zaprasza lubuskich producentów żywności zainteresowanych dywersyfikacją swojej działalności w kierunku turystyki kulinarnej do wypełnienia Karty Zgłoszenia do projektu BASCIL.

Aby wziąć udział w projekcie należy być producentem żywności, posiadającym siedzibę lub oddział/przedstawicielstwo zarejestrowane na terenie województwa lubuskiego.

Projekt BASCIL jest realizowany i współfinansowany ze środków programu Interreg Baltic Sea Region.

Wypełnienie Karty Zgłoszeniowej jest całkowicie bezpłatne i dobrowolne.

Przesłane Karty Zgłoszeniowe będą weryfikowane przez prowadzącą nabór do projektu Fundację Natura Polska pod względem zgodności ze stanem faktycznym.

Nabór trwa do 16.11.2023 roku do godz. 12:00.

  • BASCIL – podstawowe informacje – pobierz
  • BASCIL – harmonogram projektu – pobierz
  • BASCIL – prezentacja – pobierz

Nabór zakończony.

Dziękujemy za zainteresowanie.