Zagroda Michalscy

Zagroda Michalscy

Zagroda Michalscy

  • Imię i nazwisko:

    Jarosław Michalski

  • Ulica:

    Krzepielów 57

  • Miejscowość:

    Krzepielów

  • Kod pocztowy:

    67-410

  • Telefon kontaktowy:

    663634994

  • Adres e-mail:

    agro.krzepielow@gmail.com

     

Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług:

  • Wyroby z wieprzowiny i wołowiny:
    • kiełbasy
    • wędzonki
    • pasztety
    • wyroby tłuszczowe
    • flaki
  • Mięsa kulinarne wieprzowe i wołowe
  • Bigos
  • Sery
  • Soki
  • Sezonowe wyroby mięsne:
    • szaszłyki na grilla
    • mięsa na grilla
    • ślimaczki kiełbasiane na grilla

Dostępność produktów i usług:

  • sprzedaż tradycyjna (w miejscu siedziby),
  • sprzedaż internetowa,
  • sprzedaż z możliwością dostawy,
  • sprzedaż w wybranych sklepach – Wschowa, Głogów, Polkowice, Bytom Odrzański,
  • sprzedaż z autosklepu,
  • kontakt telefoniczny,
  • kontakt e-mailowy,
  • kontakt przez Messenger.

Opis działalności:

Jako miłośnicy dobrego jedzenia od zawsze hołdowaliśmy zasadzie, że to, co jemy, ma nas odżywiać, ale też smakować. Preferujemy produkty jak najmniej przetworzone, najlepiej od lokalnych dostawców, co przekłada się na ich wysoką jakość i wyborny smak. Poszukując wędlin, tak zwanych swojskich, zatoczyliśmy koło i może zabrzmi to nieskromnie, ale… szybko zakończyliśmy nasze poszukiwania i postanowiliśmy sami spróbować swoich sił w tym fachu.
Ogromną wartość ma fakt, że już od dwóch pokoleń prowadzimy rodzinne gospodarstwo rolne. Nasz czas zajmuje głównie hodowla bydła rasy Limousine jak również produkcja roślinna, która przekłada się na wyrób pasz z własnych zbóż. Dzięki własnej mieszalni pasz mamy możliwość karmienia naszych zwierząt samodzielnie przygotowywanym pokarmem, co daje nam pewność, że są one dobrze i zdrowo odżywione.

Produkcja towaru odbywa się w Krzepielowie, gdzie funkcjonuje nasza masarnia. Zatrudniamy doświadczonych pracowników, którzy całą swoją wiedzę i umiejętności przekładają w wyroby. Masarnia produkuje wyroby głównie z wyhodowanego przez nas bydła.