Rodzaje wytwarzanych produktów:
- produkty mięsne (mięso drobiowe, czerwone, wędliny),
- produkty rybołówstwa (ryby świeże, wędzone, wekowane),
- mleko oraz jego przetwory,
- oleje,
- gotowe dania i potrawy
Kompleksowe usługi cateringowe wraz z infrastrukturą.
Degustacje i prezentacje produktów regionalnych i tradycyjnych.
Degustacje winiarskie.
Warsztaty i szkolenia kulinarne.
Dostępność produktów:
Wszystkie produkty i usługi dostępne są wielosezonowo.
Nasze produkty nabyć można też stacjonarnie w Bistro Zdrówko przy ulicy Wazów 42 w Zielonej Górze od poniedziałku do piątku w godzinach 8.30 – 16.00
Opis działalności:
Działalność prowadzona jest od 15 lat, w zakresie cateringu, w tym cateringu produktów tradycyjnych i regionalnych, organizacji imprez oraz eventów.
Prowadzimy działalność w kierunku, cateringu, prezentacji, degustacji produktów tradycyjnych i regionalnych.
Korzystamy tylko z najwyższej jakości surowców i produktów od lokalnych producentów i dostawców. Produkty gotowe wykorzystywane u nas (sery, wędliny etc.) dostarczane są przez producentów tradycyjnych i regionalnych.