To już jest koniec tegorocznego cyklu kulinarnego ,,Rarytas Lubuski w kuchni”.
- 4 spotkania kulinarne
- 4 niesamowitych Szefów Kuchni
- 4 wyjątkowe miejsca z województwa lubuskiego
- 16 przepisów na dania z wykorzystaniem produktów od lubuskich producentów
,,Rarytas Lubuski w kuchni” organizowany przez Lubuskie Centrum Produktu Regionalnego dobiegł końca!
Dziękujemy:
- wszystkim zaproszonym gościom
- producentom regionalnym
- właścicielom miejsc, w których odbyły się spotkania; Pałac Mierzęcin, Restauracja ViaVilla, TEMAR – Kompleks Wypoczynkowy w Dąbiu oraz Sivy Dym Grill & Chill.
- Szefom kuchni: Paweł Salamon, Dawid Szkudlarek Chef, Małgorzata Sadowska, Reggie.
- realizatorom filmów VGS produkcje filmowe i telewizyjne oraz nagłośnienia BigSound.
- pomysłodawczyni projektu ,,Rarytas Lubuski w kuchni” – Pani Grażynie Dereń.
Dzięki Wam spotkania odbyły się w cudownej, aromatycznej atmosferze wśród najwyższej klasy fachowców, specjalizujących się w wytwarzaniu produktów regionalnych.
Do zobaczenia za rok!