Fundacja Pałac Bojadła

Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Serwowanie domowych posiłków Kuchni Pałacu Bojadła: domowe dania obiadowe, ręcznie wyrabiany makaron, pierogi, ciepłe i zimne przekąski, wypieki domowe, możliwość zwiedzania barokowego założenia pałacowo-parkowego, […]

Gospodarstwo Agroturystyczne GOŚCINNOŚĆ

Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Sery kozie: twarde, miękkie, twarogi, Pierogi: z serem, z mięsem, ruskie, Kiełbasa z capka, Agroturystyka. Dostępność produktów i usług: sprzedaż tradycyjna (w miejscu siedziby), […]

Zakątek Stary Piec

Rodzaje wytwarzanych produktów i świadczonych usług: Udziec wieprzowy z pieca chlebowego, gastronomia.

Dom Mody Kulinarnej

Rodzaje wytwarzanych produktów i oferowanych usług: Mięsa sezonowane Wędliny dojrzewające Sery podpuszczkowe świeże (krowie i kozie) Sery podpuszczkowe dojrzewające (krowie i kozie) Sery dojrzewające w osadzie winnym (krowie i kozie)

Fundacja ENTROPIA

Rodzaje wytwarzanych produktów: zioła, produkty zielarskie oraz mieszanki zielarskie. Świadczone usługi: edukacja w formie warsztatów zielarskich dla dzieci, młodzieży i dorosłych, sauna na rzece z terapiami naturalnymi. Dostępność produktów i […]

Chabrowa Polana

Rodzaje wytwarzanych produktów: Posiadamy jaja pastwiskowe od szczęśliwych kur Dostępność produktów: sprzedaż tradycyjna (w miejscu siedziby)  

Gospodarstwo Rolne – Anna Surdyga

Rodzaje wytwarzanych produktów: sery białe twarogowe z przyprawami, wędzone, dojrzewające dania obiadowe ciasta chleb Dostępność produktów: sprzedaż tradycyjna (w miejscu siedziby) Opis działalności: Gospodarstwo Rolne oraz własny młyn 1900-1925r. prowadzili […]

Gospodarstwo Rolne Waszkowiak

Rodzaje wytwarzanych produktów: Kiełbasa wiejska – tradycyjna kiełbasa (mięso wieprzowe z naszych świń, majeranek, pieprz prawdziwy, pieprz ziołowy, świeży czosnek, sól) Kiełbasa śląska Kiełbasa drobiowa Kiełbasa polska surowa wędzona Kiełbasa […]