Masarnia Kucharscy

Opis

Rodzaje wytwarzanych produktów:

  • szynka biesiadna
  • szynki pieczone-wędzone
  • boczek pieczony
  • ligawa wieprzowa pieczona
  • polędwica pieczona
  • polędwica dojrzewająca
  • polędwiczki dojrzewające
  • kiełbasa dojrzewająca
  • kiełbasa wiejska pieczona
  • kiełbasa swojska pieczona
  • pierś z kaczki pieczona
  • salceson sercowo-ozorkowy
  • kaszanka gryczana
  • pasztet wędzony
  • kiełbasa chilli

Dostępność produktów:

Produkty można nabyć:

  • Zielona Góra – ryneczek przy ul. Owocowej – na stoisku nr 132
  • Torzym – ul. Saperska 3C
  • Słubice – ul. Wawrzyniaka 1
  • Szczecin – Galeria Galaxy
  • Gorzów Wielkopolski – ul. Marcinkowskiego 90A – Smaki Lubuszan
  • Deszczno – ul. Borkowska 1 – Piekarnia Tradycja – Ania Urbańska

Opis działalności:

Działalność prowadzona od 1992 roku. Od około 10 lat prowadzona produkcja oparta o tradycyjne receptury bez użycia chemii spożywczej. Pan Zdzisław receptury czerpie z rodzinnych tradycji, dodatkowo korzysta z pomocy doświadczonych fachowców produkcji mięsnej, wprowadza również własne pomysły z współczesnych trendów kulinarnych. W większości swoich wyrobów stosuje jedynie ziołowe przyprawy.

W 1994 roku Pan Zdzisław zdobył 4 miejsce w konkursie wyrobów wędliniarskich województwa zielonogórskiego.

Informacje

  • Nazwa : Masarnia Zdzisław Kucharski
  • Imię i nazwisko : Zdzisław Kucharski
  • Ulica : Łąkowa 1A
  • Miejscowość : 66-235 Torzym
  • Telefon kontaktowy : 507 173 083
  • Adres e-mail : szymonkucharski5@wp.pl
  • Kategoria : produkty-miesne
Strona WWW Strona Facebook